İSTANBUL / SULTANBEYLİ - GÖLET İLKOKULU

Yaşar UĞUR - Okul Müdürü

1979 yılında Zonguldak ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Zongıldak´ta, Lisans Eğitimini K.T.Ü. Fatih Eğitim Fakültesinde tamamladı. Öğretmenliğe 2002 yılında İstanbul Şile Teke İlköğretimokulunda başladı. 31/03/2004-01/04/2005 tarihleri arasında yedek subay öğretmen olarak Gaziantep Nizip Kumla İlköğretim Okulunda görev yaptı. Askerlik dönüşü 2008 yılına kadar Şile Teke İlköğretim Okulunda sınıf öğretmeni olarak çalışmaya devam etti.

2008 yılında İstanbul Pendik Seyit Burhan Toprak İlköğretim Okulunda müdür yardımcısı olarak çalışmaya başladı. Bu okulda 6 yıl müdür yardımcılığı, 5 yıl okul müdürlüğü yaptıktan sonra 4 Temmuz 2019 tarihinden itibaren Gölet İlkokulundaki görevine başladı.

Evli ve iki çocuk babasıdır.